Nyt on aika…

* Päivittää sukutietoja! Sukuseura jatkaa ja täydentää sukututkimusta keräten suvun henkilötietoja uuteen sukukirjaan, joka ilmestyy kesällä 2016. Jorma Heimala vastaa henkilötietojen keräämisestä ja tallentamisesta sukututkimusohjelmaan.  Lähetä omat ja perheesi päivitetyt henkilötiedot Jorma Heimalalle 31.3.2016 mennessä sähköpostilla: jorma.heimala(at)pp.inet.fi

Karjulan suku – henkilötietolomake

Karjulan sukuseura noudattaa sukututkimuksessa ja julkaisuissa Tietosuojavaltuutetun toimiston antamia ohjeita (Sukututkimus henkilötietolain mukaan, 7/1999, 1.7.1999).

facebooksivu

* Liittyä ”Karjulan suku” facebook-ryhmään!  ”Karjulan suku” -ryhmä on tarkoitettu sukuun syntyneiden ja sukuun tulleiden kohtaus- ja keskustelupaikaksi. Tule mukaan, kerro menneestä ja tulevasta, kysele sukulaisten kuulumisia sekä jaa kuvia ja kokemuksia, jotka kiinnostavat meitä sukulaisia. Tervetuloa Facebookiin!
* Ostaa Karjulan suvun pöytästandaari! Karjulan sukuseuran vaakunasta tehty pöytästandaari on myynnissä. Voit tilata tai ostaa standaarin johtokunnan jäseniltä. Hinta 40 € + 10 € lähetyskulut.
* maksaa jäsenmaksu! Jäsenmaksusi 10 €/vuosi voit maksaa tilille IBAN: FI66 4754 1020 0134 29.

Vastaa