Sukuseuran johtokunta: Sukukirja ilmestyy vasta vuonna 2019

Sukuseuran johtokunta kokousti 21.3.2016 Sievissä Kiurunkankaalla. Kokouksesta poimittua:

Johtokunta päätti pitkän keskustelun jälkeen siirtää sukukirjan julkaisemisen vuoteen 2019. Määräaikaan mennessä saimme vajaat 600 päivitystä, mikä käytännössä olisi tarkoittanut entisen kirjan painamista toiseen kertaan. Tehostamme edelleen tietojen keräämistä, keräämme valokuvia ja tarinoita tulevaan kirjaan. Lisäksi keräämme varoja hankkeen toteuttamiseksi,mikä tarkoittaa jäsenmaksuja, arpojen myyntiä, sponsorien hankkimista ja hankerahoitusta. Kaksi hankeraha-anomusta ei ole tuottanut tulosta, kolmas anomus laitetaan vireille.

Sukujuhlavalmistelut ovat hyvässä vauhdissa – Juhlan ajankohta on siis 17.7.2016 ja paikkana Lylyn talo. Tervetuloa kaikki sankoin joukoin! Toivomme ohjelmaa suvun piiristä ja niinpä innokkaat esiintyjät tai tarinoiden tai muistojen kertojat pikinmiten ilmoittautumaan joko Marika Partaselle (marika.partanen@gmail.com)  tai Liisa Vornaselle (liisa.vornanen@gmail.com)

Tutustuimme myös Karjulan sukuseuran uusiin www-sivuihin http://karjulansuku.fi/ – käykääpäs katsastamassa. KIITOS Johannes ja Pekka Karjulalle uudesta ja raikkaasta www-sivujen ilmeestä! Sukuseuran www-sivuille tarinoita ja kuvia voi toimittaa Pekalle (pekka.karjula@gmail.com).
Seuraava sukuseuran johtokunnan kokous on 10.5.2016

Kaunista kevättä suvun jäsenille!

terveisin   – Liisa

Vastaa