Karjulan kuulumisia – pj Liisa Vornanen

Karjulan kuulumisia

Sukuseuran kokouksessa päätimme lähestyä teitä hyvät ystävät tiedotteella, jossa kerromme sukuseuran asioista, joita sattuu ja tapahtuu matkan varrella. Haluamme muistuttaa, että sukuseuran toiminta on muutakin kuin joka kolmas vuosi järjestettävä sukutapaaminen ja sukuseuran virallinen kokous.

Sukuseuran johtokunnan kokouksessa 30.1.2017 suunnittelimme ensi kesäksi Mutti soikoon! – tapahtumaa, joka toteutetaan Muttimarkkinoita edeltävänä perjantaina 14.7.2017 klo 18 Vääräjokisalissa Sievissä, os. Jussinmäentie 2. Laitahan tapahtuma kalenteriisi ja muistutukset päälle, että muistat tulla paikalle. Tule ja tuo sukulaiset ja tuttavat paikalle! Illan ohjelma koostuu pääasiassa suvun jäsenten ohjelmanumeroista: soittoa, laulua ja muuta mukavaa. Lisäksi ohjelmassa on arvontaa, kahvittelua

tilaisuudessa julkistettavien Karjulanpiirakoiden ja Karjulantorttujen kera. Tapahtuman ohjelma valmistuu kevään kuluessa. Suomi 100 -juhlavuoden teemana on Yhdessä -tehkäämme Mutti soikoon! –tapahtumasta yhdessä ainutlaatuinen ja ikimuistettava. Odotamme teitä kaikkia yksin ja yhdessä!

Sukuseura jatkaa edelleen sukukirjan työstämistä. Tavoitteena on, että uusi sukukirja on käsissämme seuraavassa sukutapaamisessa heinäkuussa 2019. Tavoitteeseen pääseminen edellyttää, että meistä jokainen ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyy toimeen. Tämän teemme myös yhdessä! Nyt, jos koskaan, on aika täydentää ja tallentaa jokaisen oman sukuhaaran ja perhekunnan tiedot talteen ja lähettää tiedot

Jorma Heimalalle osoitteella jorma.heimala(at)pp.inet.fi. Kaikissa Karjulan suvun sukututkimusasioissa voit ottaa yhteyttä Jormaan joko sähköpostilla tai p. +358 400 691 165.

Keräämme uuteen kirjaan myös meillä kaikilla olevia muistoja, tarinoita tai sattumuksia suvun ja sukuseuran vaiheista sekä kuvia sukulaisista tai tapahtumista. Nyt kynät käteen tai sormet näppäimille ja tarinat talteen! Haastattele suvun senioreita vielä, kun se on mahdollista ja kirjoita muistot ylös. Voit kutsua joukon sukulaisia yhteen ja haastatella heitä. Yksi muistaa jotain, toinen täydentää, ja niin lähtevät muistot

rullaamaan. Kirjoita muistot ylös tai nauhoita ne. Voit lähettää kuvia, tarinoita, tekstejä ja nauhoituksia Marikalle marika.partanen(at)gmail.com tai Liisalle liisa.vornanen(at)gmail.com. Lisätietoja Marika p. 050 530 0479 tai Liisa p. 0400 562 250.

Mikään seura ei voi toimia, jos tili ammottaa tyhjyyttään. Sukukirjan tekeminen ja sukujuhlan järjestäminen ovat vähävaraiselle seuralle isoja haasteita, ja siksipä muistutamme teitä sukuseuran jäsenmaksun maksamisesta. Sukuseuran jäsenmaksu on 10 euroa/v ja sen voi maksaa Karjulan sukuseuran tilille FI66 4754 1020 0134 29. Voit maksaa jäsenmaksun vuosittain, mutta muistin helpottamiseksi on kätevää

maksaa maksu kolmivuosittain. Merkitse maksukuittiin, maksatko jäsenmaksun vuodelle 2017 vai 2017-2019. Lisätietoja sihteeri Marika Partaselta p. 050 530 0479.

Sukuseura kaipaa sponsoreita sukukirjan loppuunsaattamiseksi – Haluatko sinä tai yrityksesi sponsoroida Karjulan sukukirjan tekemistä? Yrityksesi saa positiivista julkisuutta näin sukukirjan välityksellä sukulaisten keskuudessa. Lisätietoja sihteeri Marika Partaselta p. 050 530 0479.

Sukuseuran johtokunta toivottaa teille kaikille myötäisiä tuulia alkaneelle vuodelle!

Mutti soikoon! -tapahtumassa tavataan!

Sukuseuran johtokunnan puolesta

Liisa

Vastaa