Johtokunnan terveisiä; nyt sukutietoja keräämään

Karjulan sukuseuran johtokunta heräsi talviunesta ja kokousti Sievin Kukonkylän Kukonkoskella 11.4.2018. Päätimme jatkaa sukukirjan työstämistä. Tavoitteena on, että uusi sukukirja julkaistaan kesän 2019 sukujuhlassa. Sukutietojen lisäksi kirjaan tulee sukulaisten tarinoita ja muisteloita. Päätimme myös, että hankimme sponsoreita kirjan kustantamiseen. Sponsoriasiasta tiedottelemme seuraavan johtokunnan kokouksen jälkeen. Nyt siis joukolla päivittämään oman sukuhaaran tietoja. Tiedot Jormalle, jorma.heimala(at)pp.inet.fi tai p. +358 400 691 165. Tarinoita voitte lähettää Marikalle marika.partanen(at)gmail.com tai minulle liisa.vornanen(at)gmail.com. 

Johtokunta keskusteli henkilötietolain vaikutusta sukukirjan julkaisemiseen ja päätti laatia www-sivuille rekisteriselosteen. Sukuseura osallistuu kesän Muttimarkkinoille, jossa on mahdollista myös tallentaa tarinoita. Vuoden 2019 sukujuhla ja -kokous on näillä näkymillä 21.7.2019 Sievin Kukonkylän Kukonkoskella.
Seuraava johtokunnan kokous on kesäkuun alkupuolella. Aurinkoa ja iloa kaikille sukulaisille!

Liisa Vornanen, sukuseuran puheenjohtaja

Vastaa