Sukuseuralla on 40-vuotis juhlavuosi – tutustu ja osallistu tapahtumiin!

Sukuseuralla on juhlavuosi

Karjulan suku on jo neljäkymmentä vuotta vaalinut suvun kulttuuriperintöä sukuseuratoiminnan myötä. Karjulan sukuseuran toiminta alkoi serkusten unelmasta ja ajatuksesta kokoontua yhteen ja perustaa suvulle oma seura.  Unelma toteutui ja Karjulan suku kokoontui ensimmäiseen sukujuhlaan ja -kokoukseen v. 1980. Tämän jälkeen suku on kokoontunut säännöllisesti – alkuun viiden vuoden välein, nykyään joka kolmas vuosi.

Sukuseuratoiminta  auttaa suvun jäseniä  hahmottamaan juuriaan. Meidän jokaisen on hyvä tietää mistä olemme tulleet ja millaisia esivanhempamme ovat olleet. Juurillamme, historiallamme ja kulttuurillamme on suuri merkitys henkiseen hyvinvointiimme. Tarvitsemme kokemuksia kuulumisesta johonkin rakentaaksemme itsellemme kokonaisen ja täyden elämän. Sukuseuratoiminnan voi kiteyttää toimittaja H. Carterin sanoin: On vain kaksi kestävää perintöä, jotka kannattaa antaa lapsilleen: juuret ja siivet. 

Sukuseuratoiminnassa meidän on muistettava aina että: Seura on jäseniä, eikä jäsenet seuraa varten. Mitä sinä odotat ja haluat sukuseuran tekevän tulevaisuudessa? Johtokunta ottaa mielellään vastaan toiveita ja ehdotuksia sukuseuran toiminnan kehittämiseksi.

Viime kesänä sukujuhlassa toivottiin, että sukuseura järjestää tapaamisia, joissa on entistä vähemmän puheita ja entistä enemmän yhdessäoloa ja seurustelua.  Tämä ajatus on ollut johtotähtenä, kun johtokunta on suunnitellut juhlavuoden tapahtumia. Juhlavuoden tavoitteena onkin luoda rentoa yhdessäoloa ja mukavaa menoa!

Juhlavuoden tapahtumia

Pe 17.7.2020 Suihkolan perhekonsertti Kiiskilän nuorisoseuran talossa. Sukuseura järjestää kahvitarjoilun.

La 18.7.2020 Muttimarkkinoilla oma koju, jossa kahvia, kuulumisten vaihtoa, kirjoja, standaareja yms.

Su 22.11.2020 Joululaulutapahtuma – paikka vielä avoin.

Liikunta- ja ulkoilutapahtuma myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana?

HUOM! Muutokset ovat mahdollisia!!

Sukuseuran johtokunta toivottaa hyvää alkanutta juhlavuotta itse kullekin!

Vastaa