Sukukirjat tarjoushintaan Muttimarkkinoilla

Karjulan sukuseura mukana Muttimarkkinoilla
Sukukirjat alennuksessa 25 eur/ kpl

Sievin Muttimarkkinat lauantaina 15.7. ovat myös monien sukulaisten ja Sievistä poismuuttaneiden kohtauspaikka. – Karjulan suvulla on jo vuosikymmenten ajan ollut tapana osallistua omalla osastollaan Muttimarkkinoille, ja niin tänäkin kesänä, kertoo sukuseuran puheenjohtaja Pentti Haikola. Tämän kesän tapahtumassa sukuseuran osastolla vetonaulana on lapsille tarkoitettu pomppulinna, jonne kaikki lapset pääsevät hyppelemään pientä maksua vastaan. – Osastolla on tarjolla tietenkin myös kahvia ja pullaa, jolla sukulaisten ja tuttujen kielenkannat saadaan liukkaiksi muistelemaan menneitä ja kertomaan nykyisiä kuulumisia.

Sukukirja mukaan alennushinnoin
Karjulan sukuseura on julkaissut vuonna 2019 ”Karjulan mäeltä” -sukukirjan, jossa on tiedot yli 6000 Karjulan sukuun kuuluvasta henkilöstä. – Sukukirjan teko oli kova ponnistus ja siksi toivoisimme, että mahdollisimman moni saisi sukukirjan luettavakseen, Pentti Haikola sanoo. – Olemmekin päättäneet, että tarjoamme Muttimarkkinoilla sukukirjaa lähes puoleen hintaan, eli 25€/kpl. Useamman kirjan ostajalle hinta on vieläkin edullisempi eli satasella saa peräti viisi kirjaa, Pentti Haikola kertoo.
Sukuseuran puheenjohtaja kertoo koronan vaikuttaneen myös sukuseuran toimintaan. – Muutamia suvun yhteisiä tilaisuuksia on jouduttu valitettavasti perumaan, kuten esimerkiksi suvun yhteinen joululaulutilaisuus. Toisaalta olemme nyt oppineet hyödyntämään etäyhteyksiä, joiden avulla esimerkiksi johtokuntamme kokoukset sujuvat näppärästi. – Koronan myötä myös suvun Facebook-sivujen ja nettisivujen merkitys on korostunut suvun kuulumisten välittäjänä, Pentti Haikola sanoo.

Nähdään Muttimarkkinoilla Sievissä la 15.7.!